Introducció

La nostra política de privacitat estableix els termes en què Un Món Rodó, S.L. empra i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris en el moment d'utilitzar el seu lloc web.

Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d'informació personal amb els quals vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant-nos que només es farà servir d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant això, aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada, pel que li recomanem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que continua estant d'acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir la següent informació personal: nom, informació de contacte, com la seva adreça de correu electrònic, i informació demogràfica. Així mateix, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica addicional.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d'usuaris, de serveis prestats en cas que s'apliqui, i millorar els nostres productes i serveis.

És possible que s'enviïn correus electrònics periòdicament mitjançant el nostre lloc web amb ofertes especials, nous serveis i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar-li algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Un Món Rodó, S.L. està altament compromès en mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Un Món Rodó, S.L. es reserva el dret de canviar els termes de la present política de privacitat en qualsevol moment.